Exposicions

Exposició a Ripollet (Bcn)

Exposició a CALVI (Cócega) França

Alguns membres a l'exposició col.lectiva a Reims (França) 2013

Diversos membres del grup Catart, han realitzat una mostra dels seus treballs, al costat d'altres companys de la resta d'Espanya, fins a un total de 10 i encapçalats pel famós pintor francès Alain Bonnefoit, com a mestre de cerimònies.
L'exposició s'ha realitzat a la Sala d'exposicions de la signatura de Champagne Palmer & Co a Reims, capital de la comarca francesa de Champagne.
Durant els dies que van romandre en aquesta Ciutat, els components del grup Catart Group, van poder compartir i degustar les diverses especialitats de la signatura, així com gaudir de diverses comidad homenatge i sopars privats, tant en restaurants de la ciutat, com en les magnífiques instal · lacions d'aquesta companyia a la localitat.
Amb enorme èxit de públic, diversos diaris es van fer ressò de la notícia, així com la prestigiosa revista Univers des Arts, el president va acudir a l'esdeveniment i va tenir ocasió de compartir parlament, al costat de diverses personalitats públiques i privades.
Entre els membres que van acudir:

Marta Solsona-escultora
Pepe Madrid pintor
Ingrid Garcia Moya-pintora
Casto Solano-escultor


Diversos membres a l'exposició en el Carrousel du Louvre- Paris 2012

Com en anys anteriors, diversos membres del grup Catart, han realitzat una mostra dels seus treballs, al Carrousel du Louvre al Musée du Louvre de Paris
Entre els membres que van acudir:

Marta Solsona-escultora
Pepe Madrid pintor
Ingrid Garcia Moya-pintora
Cast Solano-escultor


Extraordinaria exposició al Castell de Montesquiu

Organitzat per Catart Group, i amb Pepe Madrid, com a comissari de l'exposició i delegat del grup, es va realitzar el passat mes d'abril 2012, una extraordinària exposició a Montesquiu, amb el patrocini de la Diputació de Barcelona, en la qual es va comptar amb la participació d'una escollida representació francesa, persones consagrades dins del món escultoric i pictòric d'aquell país.
Va ser un veritable èxit de públic

artistes convidats

Abram André   (Escultor)
Alvarez Teresa  (Pintora)
Basalyk Edelgard  (Pintor)
Bonnefoit Alain(Pintor)
Castelli Stephane(Pintor)
David LeRoy Fraçoise (Pintora)    
De Just Rafaël  (Escultor)
Dekeyser Danièle (Escultor)
Diez M.Donato (Escultor)
Fortier de Buncey Eric  (Escultor)
Journod Monique  (Pintora)  
Justamon Claude (Escultora)
Kretzdorn Isabella (Pintora)
Loilier Herve (Pintor )   
Madrid Paquita (Pintora)
Maistre Jacques (Escultor)
Mitevoy Pascal (Escultor)
Paravisini Christine  (Escultora)
Teissonnier Alain (Pintor)
Toutain Jean-Louis  (Escultor mort a través
del seu representant Lucas Royo)
Wetterer Jacques (Escultor)
Wolf Shane (Pintor)

CASTELL DE MONTESQUIU

Catart Group inaugura oficialmente sus actividades

Encara que porta més d'un any participant en activitats artístiques, va arribar per fi, després d'una més que demostrada solidesa, la presentació pública dels seus artistes.
Josep Maria Cadena, reconegut crític d'art va ser qui va encapçalar tan esperat moment.
Tots els membres del grup, ens sentim amb ànim per emprendre un bon nombre de projectes junts.
De moment tenim prevista la nostra participació en el Saló de Vittel (França), però també tindrem representació a la "Biennale de Fiorenza" (Itàlia), amb l'organització hem establert enllaços i recolzem el seu aterratge a Barcelona.
També s'ha organitzat per primera vegada una fira del dibuix i pintura a Calabuig (Girona) que esperem sigui un èxit.
De moment aquí baix podeu veure alguns vídeos de les últimes activitats del grup.

 

***********************************************************

Aunque lleva más de un año participando en actividades artísticas, llegó por fin, después de una más que demostrada solidez, la presentación pública de sus artístas.

Josep Maria Cadena, reconocido crítico de arte fué quien encabezó tan esperado momento.

Todos los miembros del grupo, nos sentimos con ánimo para emprender un buen número de proyectos juntos.

Por el momento tenemos prevista nuestra participación en el Salón de Vittel (Francia), pero también tendremos representación en la "Biennale de Fiorenza" (Italia), con cuya organización hemos establecido enlaces y apoyamos su aterrizaje en Barcelona.

También se ha organizado por primera vez una feria del dibujo y pintura en Calabuig (Girona) que esperamos sea un éxito.

Por el momento aquí abajo podeis ver algunos videos de las últimas actividades del grupo.


Paris concede el premio Adagp en pintura a Pepe Madrid, Delegado y miembro del grupo Catart Group

El component i delegat del grup Catart Group Pepe Madrid, ha rebut aquest mes de desembre, el premi Adagp en peinture, dins de l'esdeveniment Carrousel du louvre, Musée du Louvre Paris (França).
Es tracta d'ADAGP, col · lectiu francès de drets d'autor d'arts visuals, que aglutina uns 80.000 membres de tot el món.


Varios miembros de Catart Group en el Grand Palais de Paris 2011

Diversos membres del grup Catart, han realitzat una mostra dels seus treballs, en l'extraordinari palau de París Grand Palais des champs Elysées, dins de l'exposició Art en Capital 2011

Entre els membres que van acudir:


Pepe Madrid pintor
Cast Solano-escultor


Carrousel du Louvre-Musée du Louvre-Paris (France)

París concede la Medalla de Honor del Salón a Casto Solano, componente de nuestro grupo Catart 2010

Varios miembros del Grupo Catart, acuden al Carrousel du Louvre -Musée du Louvre -Paris 2010

Catart Group- Presentació oficial

El passat dia 9 de juny, va ser presentat oficialment el nostre grup Catart Group (Catalonian Art Group), en una festa privada, a la qual van acudir entre altres el famós crític d'art Josep Maria Cadena, amics i professionals del sector.
La vetllada, que va durar fins a altes hores de la matinada, va ser amenitzada pel saxofonista Hans Betancour, en un concert molt intimista.


Catart Group- La presentación.

Aunque lleva más de un año participando en actividades artísticas, llegó por fin, después de una más que demostrada solidez, la presentación pública de sus artístas.

Josep Maria Cadena, reconocido crítico de arte fué quien encabezó tan esperado momento.

Todos los miembros del grupo, nos sentimos con ánimo para emprender un buen número de proyectos juntos.

Por el momento tenemos prevista nuestra participación en el Salón de Vittel (Francia), pero también tendremos representación en la "Biennale de Fiorenza" (Italia), con cuya organización hemos establecido enlaces y apoyamos su aterrizaje en Barcelona.

También se ha organizado por primera vez una feria del dibujo y pintura en Calabuig (Girona) que esperamos sea un éxito.

Por el momento aquí abajo podeis ver algunos videos de las últimas actividades del grupo.


Salón Vittel- Francia

Vittel concede la Medalla de Plata del Salón en el apartado Oleo a Pepe Madrid

El grupo Catart visita Baie St-Paul en Quebec (Canadá)

Rèves d'Automne a Baie St-Paul (Canadá)

Diversos integrants del grup Catart Group, han estat convidats a participar al festival Rêves d'automne a Baie St_Paul del Quebec (Canadà).

 

Aquest any s'ha complert el 20 aniversari de l'esdeveniment i més el 10 aniversari del tractat d'amistat entre el Quebec i Catalunya.

Els integrants del grup, han estat complimentat constantment, participant en una exposició col.lectiva al C. Cultural Paul Mederich, a més de diverses reunions, perfomances, dinars i sopars de protocol i visites a diversos llocs del país.

L'èxit de l'esdeveniment ha estat enorme, participant diverses personalitats del món polític i de negocis, com l'Alcalde de la Ciutat Sr.Jean Fortin que va presentar la mostra, així com el ministre d'Afers (Negocis) Internacionals i la senyora Vicecònsol d'Espanya a Quebec.

Gràcies al poble de Baie St-Paul, per les seves contínues mostres a atenció i respecte al poble català, que han fet d'aquests dies unes jornades inoblidables

 

Varios integrantes del grupo Catart Group, han sido invitados a participar en el festival Rêves d'automne en Baie St_Paul de Quebec (Canadá).

Este año se ha cumplido el 20 aniversario del evento y además el 10 aniversario del tratado de amistad entre Quebec y Catalunya.

Los integrantes del grupo, han sido agasajado constantemente, participando en una exposición colectiva en el C.Cultural Paul Mederich, además de diversas reuniones, perfomances, comidas y cenas de protocolo y visitas a diversos lugares del país.

El éxito del evento ha sido enorme, participando diversas personalidades del mundo político y de negocios, como el Alcalde de la Ciudad Sr.Jean Fortin que presentó la muestra, asi como el Ministro de Asuntos (Negocios) Internacionales y la señora Viceconsul de España en Quebec.

Gracias al pueblo de Baie St-Paul, por sus continuas muestras a atención y respeto al pueblo catalán, que han hecho de estos días unas jornadas inolvidables.

VITTEL (França) 2010

Ens hem portat, dues medalles

Hem tornat aquests dies de la preciosa població de Vittel, amb la grata impressió del deure complert.

 

La nostra participació en el famós Saló de Vittel a França, ens ha aportat un parell de medalles de plata, concedides per un rigorós Jurat, constituït per diverses personalitats del món artístic i cultural francès, vinculats al seu torn a la Société Nationale des Beaux Arts de Paris

 

Pepe Madrid, com a membre del grup, ha rebut la Medalla de Plata en l'apartat Oli i Joan Hurtado Canano en l'apartat Acrílic.

 

Ens congratulem d'ambdós premis.

 

 

Hemos vuelto estos días de la preciosa población de Vittel, con la grata impresión del deber cumplido.

 

Nuestra participación en el afamado Salón de Vittel en Francia, nos ha aportado un par de medallas de plata, concedidas por un riguroso Jurado, constituido por diversas personalidades del mundo artistico y cultural francés, vinculados a su vez a la Sociéte Nationale des Beaux Arts de Paris

 

Pepe Madrid, como miembro del grupo, ha recibido la Medalla de Plata en el apartado Oleo y Joan Hurtado Canano en el apartado Acrílico.

 

Nos congratulamos de ámbos premios.

 

 

 

Catart Group a Canadà

28eme Salon International Vittel, peinture, sculpture - El video 2010


Vittel (Francia) 2010

Estem convidats al proper Saló de Vittel (França), que se celebrarà el proper mes de juliol.

Serem diversos companys el que anem a l'esdeveniment.

 

Estamos invitados al próximo Salon de Vittel (Francia), que se celebrará el próximo mes de Julio. (Del 17 al 26.07.2010)

Seremos varios lo que acudamos al evento.


El nostre grup ha estat convidat- Perpignan 2010

per l'Ajuntament de Perpinyà, a realitzar una mostra col.lectiva en aquesta localitat.
Ens acompanya en la mostra, el Reial Cercle Artístic de Barcelona

Exposició a Perpinyà

Convent dels Minims

Catart Group, juntament amb el Reial Cercle Artístic de Barcelona, han estat convidats a exposar al Convent dels Mínims de Perpinyà, Centre Cultural de la Ciutat.
L'exposició ha tingut notable èxit de públic i crítiques, donada la qualitat dels participants.
Intervenir en els parlaments, per part de l'Acadèmia Francesa, el Sr Pierre Paul, per part del Reial Cercle Artístic Josep Felix Bertz i per part de Catart Group el Sr Soler i Magriña.


Rêves d'Automne - Baie St. Paul- Quebec (Canadá) 2010

Bona part del nostre grup, ha estat convidat pel Festival Artístic de Baie-Saint Paul-Charlevoix, a la regió del Quebec, en el desè aniversari de la signatura d'amistat entre Catalunya i Quebec.

Viatgessin a aquest país, set artistes catalans i un Delegat de Cultura (Sr. Soler i de Magriñà, del Museu MNAC de Barcelona), per realitzar un taller obert als seus carrers, i exposar en una de les seves galeries- La C. Culturel Paul-Médéric Galery.

Serà durant el proper mes de setembre (27) i fins al dia 4 octubre


Capital Cultural de Canadà, el Circ du Soleil es va originar als seus carrers ..


Exposició a Sta.Maria le Mer (França) 2010

Estem convidats per la Societat francesa COM2.ART a participar en aquest esdeveniment.

 

Estamos invitados por la Sociedad francesa COM2.ART a participar en este evento.


Carrousel du Louvre - Paris 2010

Alguns de nosaltres, hem estat seleccionats per l'exposició que se celebrarà el proper mes de desembre 2010, al Carrousel du Louvre al Museu du Louvre a Paris (França)

 

 

Algunos de nosotros, hemos sido seleccionados para la exposición que se celebrará el próximo mes de Diciembre 2010, en el Carrousel du Louvre en Paris (Francia)


La pirámide del Carrousel

IM Pei és un arquitecte de disseny d'origen xinès i de ciutadania nord-americana.

Es va graduar el 1940 al MIT, i s'especialitza en l'arquitectura. Els seus èxits es caracteritzen per una recerca de la puresa de la forma, l'ús de materials freds com el vidre i l'acer i la propensió a la teatralitat de la qual la piràmide invertida Ride és un exemple perfecte

 

IM Pei es un arquitecto de diseño de origen chino y de ciudadanía estadounidense.

Se graduó en 1940 en el MIT, y se especializa en la arquitectura. Sus logros se caracterizan por una búsqueda de la pureza de la forma, el uso de materiales fríos como el vidrio y el acero y la propensión a la teatralidad de la que la pirámide invertida Ride es un ejemplo perfecto

La piràmide del Louvre, obra de l'arquitecte xinès IM PEI

Detall de la tècnica

Piràmide invertida de Gaudí, maqueta per a la Colònia Guell l'any 1910

Una altra foto del sistema aeri de construcció

Una preciositat oi?
Una preciositat oi?